Yaşam

Show TV’nin Damla Sönmez ve Caner Cindoruk Başrollü Yeni Yaz Dizisi Maviye Sürgün’e İlk Tepkiler!

Show TV’nin yeni yaz dizisi Maviye Sürgün bugün yayın hayatına başladı ve geçtiğimiz günlerde ilk bölümü yayınlandı! Şimdiden birçok sosyal medya kullanıcısının ilgisini çeken yeni yaz dizisine gelen tepkilere bir göz atalım!?

Hava henüz hiçbirimize “Oh, yaz geldi!” demedi. Yaz sezonu başlamış olsa da… Ve bugünden itibaren bir çok yeni yaz dizisi ekranlarda yayınlanmaya başlayacak. Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün de onlardan biri!

Bilmeyenler için bugün yayınlanan ilk bölümü izlemeyenler için Nezaket Coşkun’un yönettiği Maviye Sürgün dizisi dram dolu bir aşkı konu alıyor. Dizinin başrollerini Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak paylaşıyor. Ayrıca, genel olarak takım oldukça güçlü. Dizide Bülent Şakrak, Ayça Erturan gibi isimler var…

Şimdi bakalım bugün çıkışını yapan dizi seyirciyle sınavı geçip geçemeyecek! Sosyal medya kullanıcılarının Maviye Sürgün’e verdiği ilk tepkilere bir göz atalım. Belli olacak mı? Belki de izlemeye karar verirsin! ?

1. ?

2. Bakın, düzenlemeler çoktan başladı!

3. ?

4. Ekranın başındakiler Damla Sönmez’i özledi, orası kesin!

5. ?

6. Damla Sönmez’in oyunculuğu dağılmıyor!

7. ?

8. Bu iyiydi! ?

9. Bu tür şeyleri seviyoruz… ?

10. İşte her şeyi beğenen biri ?

11. ?

12. Seyirci testi geçmiş gibi görünüyor!

13. ?

14. Doğal olarak böyle şeyler söyleyenler var, hayır dersek yalan olur ?

15. Ne düşünüyorsun? Hoşuna gitti mi? Ya da yansımaları düşününce Exile to the Blue’yu izlemeye değer mi? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu